Jakttrailer

Hund Jakt Arbete

En jakttrailer som är dedikerad sin uppgift och som alltid står redo att hänga på och köra iväg med oavsett bil är ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ om man har många hundar och utrustning som man vill ha med sig. Vi bygger även speciallösningar så som du som kund vill ha det. Ingenting är för stort eller smått för oss. Vi löser det...

Eftersökstrailer

Eftersökstrailer är en produkt som vi tagit fram för att underlätta och göra dig som eftersöksjägare mer synlig i trafiken samtidigt som du har allt nödvändig utrustning med dig. Längst fram finns två hundboxar. På sidorna finns ladd, teknik och packutrymme. Längst bak finns ett avspolningsbart utrymme där du kan vinscha in viltet och på så sätt få allting med dig. På taket finns en uppfällbar skylt som varnar trafikanter att någonting har hänt.

Som allting vi bygger så är detta bara ett förslag hur det kan se ut och har du egna idéer och storlekar på trailer så ritar vi och bygger din optimala lösning. Se filmen nedan.

Jakttrailer 43

Jakttrailer 43 betyder 4 hundboxar och 3 packutrymme och vi transporterar aldrig hundar längst bak om du skulle råka bli påkörd bakifrån. Där har vi en pack. Som allt vi bygger så kan du som kund få denna typ av trailer precis som du behöver. Det som är unikt med denna modell är att du kan lasta tungt på taket. T.ex. en fyrhjuling eller ett par älgar. De flesta av de trailrar som vi bygger är högbyggda d.v.s. hjulen under men för att få ner tyngdpunkten och kunna lasta tungt på taket så har vi valt hjulen utanför chassi.

Denna trailer kan du få med torkrum där du hänger in blöta kläder och kängor. Ladd och teknikfack där du kan förvara och ladda det mesta samt bakpack som lämpar sig för lådsystem så du har kontroll på att allting är med på resan.

Norrland

Norrland är arbetsnamnet på en helt ny typ av trailer för jägare som bl.a. transporterar sig från södra Sverige till norra Sverige när det är dags för höstens älgjakt. I trailern får du plats med alla dina hundar, packning, fyrhjuling och du kan vinscha in det som du har skjutit. Vill du inte tälta ute i vildmarken så bädda din uppfällbara säng i bakpacken och starta värmen.

Denna trailer är under produktion och uppdatering här blir april / maj.

Kyl & slakttrailer

Vill du ta hand om viltet direkt efter skottet? Är höstjakterna för varma? Då har vi lösningen för er i vår kombinerade kyl och slakttrailer. Kylrum som drivs med batteri och elverk när du är ute i skogen. Väl hemma ansluter du till 230V och så har du ett kylrum på gården.

Slakt - styckdel med rostfritt bord, varmvatten via gasoldriven varmvattenbererare. Vattentank med ca 85l och påfyllning utifrån samt restaurangblandare för flexibilitet.

Denna storleken på trailer är för småvilt men vi bygger även större och som allt vi bygger så är det du som kund som bestämmer hur du vill ha det. Vi bygger din dröm...stort som smått.