Small Trailer

Två till Sex

Här visar vi de mindre hundsläp med upp till sex boxar i olika storlek och utförande. Det är du som kund som vet ditt och hundarnas behov. Vi hjälper er att tillverka den perfekta lösningen.

H2P = Högbyggd 2 box med pack bak
H2P = Högbyggd 2 box med pack bak

H2P

Detta är en trailer som är byggd med samma yttermått som H4P med den skillnaden att det bara är två boxar för riktigt stora hundar. Boxmått B90 x L145 x H100cm för hundraser likt Skotsk Hjorthund. Pack längst bak som deformationszon och teknikutrymme.

Detta chassi är tvåaxligt bromsat med totalvikt 750kg. Yttermått 150 x 250 cm där du kan få valfri planlösning för att passar dig och hundarna. Takräcke för t.ex. takbox, skidor eller cykelställ.

H4P = Högbyggd 4 box med pack bak
H4P = Högbyggd 4 box med pack bak

H4P

H4P är en trailer med boxmått B65 x L95 x H74 cm i standardutförande. Yttermått är 150 x 250 cm och innanför dessa mått har du möjlighet att själv bestämma hur vagnen ska vara utformad förutom pack och teknik som alltid är placerat längst bak av säkerhet för hundarna.

Alla våra envåningsvagnar har centralventilation vilket innebär täta tak. Luften sugs från boxarna och ut under trailern. Varma dagar vänder man luftflödet och suger in den kallaste luften man hittar till hundarna. Den luften finns under vagnen.

-Standard är bra men special är bättre-

H5P

Har du hundar i varierande storlek? Inget problem vi bygger så alla kan åka bekvämt. H5P är en trailer med tre olika boxmått där den största är för tex Grand Danois, mellan storlek för Schäfer och den minsta för Vallhund. Vi anpassar boxstorleken till din hund.

Vi bygger på svensktillverkade chassi så du som kund inte är begränsad i vilka yttermått man behöver förhålla sig till. När vi ritar en trailer börjar vi med boxstorlekar så alla hundarna har det bra och efter det hur mycket pack som behövs. Nu vet vi storleken på chassit.

H6P ATV

H6P är en trailer som i första hand är utformad för träning med hundar både på barmark och i snö. Denna modell har sex rymliga hundboxar, stor pack, plats för fyrhjuling med egen ramp, takräcke för slädar och skidbox.

Se vår film på träningstrailern  https://youtu.be/3x8GvIAbmYk 

BYGGER VI SVERIGES SÄKRASTE HUNDSLÄP?
FAKTA TYDER PÅ ATT VI GÖR DET...

...MEN VAD ÄR DET SOM GÖR DEN SÅ SÄKER?

Chassi

Hos oss är säkerheten högt prioriterad och därför använder vi  ett 2-axligt, bromsat chassi med helsvetsad ram där hjulaxlarna är monterade. Detta för att inte boxen ska ta hela smällen vid en eventuell olycka. Tjänstevikt från 400kg och totalvikt max 1350Kg. Du som kund väljer själv totalvikt.

 

Konstruktion


Väggarna är monterade i u-profiler och dubbellimmade. Detta gör att konstruktionen blir mycket vridstark och det  krävs stora krafter för att något skall kunna röra sig.

Grindar


Våra grindar har en egen karm som limmas in i dörrstolparna för ytterdörren. Detta bidrar ytterligare till att vi kan lasta relativt tungt på taket utan att något händer vid kraftig inbromsning. 

Pack / Deformationszon


Det absolut viktigaste för oss är att inte transportera hundar längst bak i vagnen utan där har vi placerat ett packutrymme som deformationszon vid eventuell påkörning bakifrån. I detta utrymme finns även centralventilation och teknik. 

Som allting vi bygger så eftersträvar vi att ge dig som kund den bästa och säkraste hundtransporten som går att få. Vi använder inte billigaste material bara för att hålla kostnader nere utan vi fokuserar på att ge dig en premiumprodukt som skall tåla att användas i många år.

- Det är du som hundägare som ansvarar för att dina hundar åker på ett säkert sätt, dina hundar vet inte skillnaden -

Förslag på möjliga tillval som är bra att ha men självklart får ni komma med egna önskemål så försöker vi uppfylla dessa.

Teknik

- Batteri AGM större modell

- Solcellspaket

- Belysning

- DEFA elintag med batteriladdare

- Inverter 300 - 2000W 230V

- Varvtalsreglering och ändring av ut / inluft centralventilation.


Invändigt

- Belysning i hundboxar

- Gummimatta / plastgolv i hundboxar

- Gummimattor övriga utrymme

- Krokar och hyllor i packutrymme

- Kameraövervakning med quadskärm

- Gó härlig träull

Utvändigt

- Foliering i valfri färg

- Arbetsbelysning / backljus

- Blixtljus på hörnstolpar

- Aluminiumdurk på tak med lastöglor

- Takräcke

- Lastramper under chassi