Hundkojor & Hundhus

Lätt hundkoja - så som du vill ha den - med livstids rötskyddsgaranti

Efter ett ökat intresse från våra kunder har vi nu börjat tillverka hundkojor som är näst intill outslitliga och lätta. Materialet är samma som vi använder i våra hundtrailers och hundkåpor. Isolerad sandwich och aluminium. Vi tillämpar även samma flexibilitet gällande storlek, utförande och utrustning. Focus är att ge hunden ett trivsamt boende och Husse & Matte minimalt med underhåll och enkel rengöring där både rengöringsmedel och högtryckstvätt kan användas.

Hur vill du ha det

Dubbelkoja med vindskydd

Dubbelkoja utan vindskydd

Demonterbar mellanvägg

Öppningsbart tak

Material

Golv, väggar och tak tillverkas i isolerad sandwich. I hörn och kanter monteras aluminiumprofiler för bästa hållbarhet. Taket har en halkskyddad skiva så hunden kan använda detta som liggplats

Underhåll / rengöring

Hundkojorna är enkla att rengöra och byta bomaterial i med det öppningsbara taket och borttagbara mellanväggen. Det går att använda högtryckstvätt och rengöringsmedel på ytorna.

Storlek / regelverk

Du väljer själv storleken på hundkojan. Är du osäker på vilka mått din hund ska ha så läs jordbruksverkets regler. Självklart hjälper vi er med den storlek som passar er hund.

Vi har ingen prislista på vad en hundkoja kostar från oss. Detta för att priset beror på storlek, utrustning och antal. För exakt pris kontakta oss via nedan kontaktformulär så återkommer vi snarast med offert.

Nedan är indikationspris på modell

Hundkoja enkel

Enkelkoja med öppningsbart tak

Från 18 900:- exkl. moms

Hundkoja dubbel

Dubbelkoja med öppningsbart tak och mellanvägg

Från 22 900:- exkl. moms