Atvboxar

Hundtransport med hjälp av ATV är något som under längre tid har saknats på marknaden och därför har               vi tagit fram ett program som fyller de flesta syften. Med eller utan hjul, på eller efter ATV:n.               Om vi inte har något som passar Er i sortimentet så skicka en skiss så tillverkar vi det som ni önskar.

ATV-Boxen

Denna box är framtagen för att kunna ta med valpar och unghundar i draghundsträning men som inte kan springa långa sträckor ännu. Den är även praktisk om man behöver koppla bort en hund som är skadad. Har du jakthundar kan du alltid ta med hunden utan att du behöver använda den.      "Bra å ha till hands" Boxen levereras antingen med fäste för dragkula eller för montering på ATV-räcke bak.

ATV-Vagn enkel

Även denna vagnen har tagits fram för hundspannsförare i träning. Den är lämplig för mindre ATV:er som inte är konstruerad för en ATV-box på dragkulan. Ta med unghundar och låt de springa med någon km och stoppa in igen.

ATV-Vagn dubbel

Denna dubbelvagn för ATV-träning är framtagen för dem som har lite fler hundar i träning eller kör långa distanser och vill byta under tiden.

Glöm inte skriva yttermåtten som önskas på boxen vid beställning. Innermåttet minskar med 3cm / sida